Del

Vil du være praktisk hjælper til Zombieløbet?

Så kvitterer vi med en 2 stk. zombieløbsbillet som kan bruges af dig og/eller nogle du holder af på dagen.

Er du en ildsjæl og synes du det lyder sjovt at være en del af holdet bag Zombieløbet, så er det dig vi leder efter. Som hjælper kan dine opgaver være at bemande check in, nummer udlevering, vejvisning, parkeringsvagt og lign. 

Du er udadvendt, positiv og elsker kontakten med andre mennesker. Vi sørger for mad og drikke under hele arrangementet så din energi er i top.

Som hjælper modtager du årets Zombieløbet t-shirt, og 2 start numre med alt hvad de indebærer. Du kan vælge selv at deltage som løber på dagen, eller give starnumrene til nogen du holder af. Hvis du har venner der deltager i løbet kan vi planlægge holdene så du kan løbe sammen med dem.

Har du lyst til at være en del af holdet, så send os endelig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. i dag. 

Som hjælper er du også velkommen til at deltage i vores lille efterfest på Iron Fortress, hvor vi drikker en fyraftensøl eller vand og spiser lidt pizza, mens vi siger tak for i år.

Til Toppen

Del

Vil du være sminkør til Zombieløbet?

Zombieløbet er altid på udkig efter dygtige sminkører.  Da vi skal have sminket alle vores deltagende zombier, får vi brug for et stort og stærkt hold af dygtige og kreative sminkører.

Kunne du tænke dig at være en del af holdet, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og skriv lidt om dig selv og om hvad du har lavet før. Vedhæft gerne billeder af tidligere projekter. Jobbet er lønnet.

Som sminkør er du velkommen til at deltage i vores lille efterfest på Iron Fortress, hvor vi drikker en fyraftensøl eller vand og spiser lidt pizza, mens vi siger tak for i år.

Til Toppen

Del

Vil du være Fotograf til Zombieløbet?

Har du erfaring som fotograf og er du interesseret i at fotografere en masse fede zombier og deres skrækslagende ofre? Så hører vi gerne fra dig. Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortæl lidt om dig selv, send også gerne nogle af dine billeder som reference. Zombieløbet har ret til at bruge alle de billeder, du tager i forbindelse med Zombieløbet. Jobbet er ikke lønnet, men du må bruge billederne som din reference.

Som fotograf er du velkommen til at deltage i vores lille efterfest på Iron Fortress, hvor vi drikker en fyraftensøl eller vand og spiser lidt pizza, mens vi siger tak for i år.

Vi kvitterer selvfølgelig med årets Zombieløb t-shirt.

 

Til Toppen