Som deltager i Zombieløbet skal du beslutte, om du vil være løber eller zombie før du tilmelder dig.  

Del

Deltag som løber: 5 eller 10km

Som løber skal du overleve en 5 km trail-rute forfulgt af frådende zombier, der vil spise dig levende. 

Din opgave er simpel: Gennemfør 5 eller 10 km så hurtigt det er dig muligt med dine liv i behold, uden at sætte andres og din sikkerhed over styr.

Da løbet afholdes som et trail-løb betyder dette, at du vil blive våd, mudret og beskidt.

Alle som kan løbe eller gå 5 km, kan deltage. Børn og unge er velkommne, dog skal børn under 12 år være i følge med en ansvarlig voksen. 

Som løber får du:

 • En adrenalinfyldt oplevelse, hvor du mærker på egen krop, hvordan det er at blive jagtet af uhyggelige og skræmmende zombier.
 • Et teknisk svært løb, hvor du hele tiden skal overveje terrænet, og i høj grad lægge en taktik for din håndtering af zombierne.
 • Tidtagning med chip og et personligt print-selv diplom.
 • Et stk lækker t-shirt med årets Zombieløbet print.
 • Deltagelse i lodtrækningen af sponsorpræmier.
 • 5 eller 10 km (10km = 2x5km) tur igennem det naturskønne område ved Vallensbæk Mose
 • Hvis du deltager som ansvarlig løber for et barn under 12 år, starter du mellem kl.11:00 og 12:00  
 • Helt sikkert en efterfølgende bedre kondition ;-)

Til Toppen

Del

Praktisk info for løbere

Dit mødetidspunkt får du oplyst i en infomail som kommer til dig senest onsdag før løbsdagen. Dit løbenummer med tilhørende chip og t-shirt udleveres på dagen ved nummerudleveringen og efterfølgende ved T-shirt udleveringen. Nummeret skal bæres synligt på maven og må ikke dækkes til under hele løbet.

Løbere starter i grupper af 25-30 personer. Din starttid bliver bestemt af arrangørerne og vil blive oplyst i den førnævnte infomail. Første start går kl 11:00 og er forbeholdt grupper med løbende børn. Sidste starttidspunkt afhænger af antallet af tilmeldte, dog senest kl 16:55 for 5 km og 15:55 for 10 km, med løbsafslutning kl. 18:00.

Vigtigt: Hvis du ønsker at deltage i Zombieløbet sammen med nogen du kender, skal I alle sørge for at tilmelde jer med samme holdnavn på online tilmeldingsblanketten. 

Du kan få dine spørgsmål besvaret på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og på dagen ved informationsteltet.

Bemærk at Zombieløbet forbeholder ret til at anvende samtlige fotos, der tages i forbindelse med Zombieløbet (herunder også af løbsdeltagere), til brug i forbindelse med bl.a. markedsføring, reklame, sociale medier mv.


Ideer til pakkeliste for løbere:

 • Tørre sko
 • Tørt tøj
 • Håndklæde
 • Vandflaske
 • Bælte til at hænge dine liv i

 

Startlister for løbere offentliggøres via e-mail til deltagerne 1 uge før løbet. 

Se Priser.

Til Toppen

Del

Deltag som Zombie

Tilmeld dig som zombie og skræm livet af de levende. Som en del af de dødes horde får du fornøjelsen af at vandre hvileløst omkring i din jagt på levende kød.  

Som zombie får du:

 • En spændende oplevelse, hvor du får lov til at skræmme løberne i jagten på deres liv.
 • Du får lagt en flot og effektfuld zombiemakeup.
 • En kort zombie workshop før start.
 • Et stk lækker t-shirt med årets Zombieløbet print.
 • Deltagelse i lodtrækningen af sponsorpræmier.
 • Så mange 5 km ture igennem det naturskønne område ved Vallensbæk Mose som du kan nå fra din start til slutningen af løbet
 • Fornøjelsen af at bidrage til zombie apokalypsen og høre voksne mænd hvine som små skræmte piger.

Når du deltager som zombie, er det dit ansvar at medbringe din egen udklædning. Ved check in vil du blive mødt af en zombieguide som vil give dig en introduktion til Zombieløbets zombier og regler. Efterfølgende vil du få lagt en flot zombie makeup før du er klar til at gå de levende i møde.

Vi prioriterer zombiernes adfærd, udklædning og makeup MEGET højt. Derfor er det vigtigt for os og for kvaliteten af løbet, at I som zombier får en god instruktion og en fantastisk makeup. Der vil også være zombier der får låneproteser på, disse er kun til låns og skal afleveres før du går hjem. Proteserne er kunstige stykker hud og sår lavet af latex som bliver sat på ansigtet med hudlim. Gør dig gerne nogle tanker om hvorvidt du ønsker at være en af dem, der får proteser på, før du sætter dig ved makeupbordet.

Hvis du vil være sikker på at bære protese som zombie, kan de tilkøbes ved tilmeldingen. Hvis du har haft en låneprotese, og ønsker at købe den efterfølgende, kan dette let gøres i zombiezonen med mobile Pay før du går hjem. Læs mere om proteser under ”PRAKTISK INFO TIL ZOMBIER” sektionen her på hjemmesiden.    

OBS. Vær opmærksom på at der bruges professionel make-up og at proteser er lavet af latex.

Rækkefølgen i sminken er som følger: 

 1. Station: Proteser pålimes af sminkør i tilfælde af du skal have protese på
 2. Station: Grundfarve påføres af dig selv eller en anden zombie på ansigt, hals og andre synlige hudområder. Der vil være en sminkør til at instruere og hjælpe.
 3. Station: Skygger og detaljer lægges af sminkør.
 4. Station: Blod og effekter påføres af sminkør.

Hvis du selv er i stand til at lægge en flot zombiemakeup, er du velkommen til at lægge den hjemmefra. Så kan du komme forbi vores sminkeborde og få den godkendt og evt. piftet op.

Som zombie vil du gå og vakle den 5 km lange rute i forsøget på at tage så mange liv fra løberne som muligt. Du vil gå ruten modsat løberne og den forventes at tage imellem 1,5 - 2,5 time.

Børn og unge er velkomne, dog skal børn under 12 år være i følge med en ansvarlig voksen. 

 

Har du spørgsmål omkring deltagelse som zombie, så skriv til os her.

Til Toppen

Del

Praktisk info for zombier

 

Dit mødetidspunkt får du oplyst i en infomail som kommer til dig senest onsdag før løbsdagen. Dit løbenummer og t-shirt udleveres på dagen ved nummerudleveringen og efterfølgende ved T-shirt udleveringen. Nummeret skal bæres synligt på maven og må ikke dækkes til under hele løbet. Herefter skal du gå til Zombiezonen hvor en zombieguide vil tage imod dig. I Zombiezonen gennemgår du transformationen til zombie ved at få lagt din sminke og gennemgå en zombieworkshop.

Da der skal være zombier på ruten ved løbets start og slutning, er der nogle zomber som skal gå før løbet starter og kan derfor risikere at skulle være på pladsen allerede kl 08:00. Når du som zombie kommer i mål, skal du gå hen og melde det til zombieguiden. Nogle zombier vil få tilbudt at komme ud som zombie igen. Er du en af de zombier der starter på ruten, vil du altid blive tilbudt en tur mere. 

Hvis du ikke ønsker at gå ruten mere end en gang og være blandt de startende eller afsluttende zombier kan dette vælges fra ved tilmeldingen.

Det er vigtigt, at der er et bestemt antal zombier fordelt på hele ruten, således at sværdhedsgraden for både zombier og løbere er den samme under hele løbet. Derfor skal zombiedeltagere være opmærksomme på ikke at gå i stå, men hele tiden bevæge sig imod løbernes retning. 

På ruten vil der være zombieguider der har ansvaret for at sende zombiedeltagerne videre hvis de går i stå og klumper sammen. 

Bemærk at Zombieløbet forbeholder ret til at anvende samtlige fotos, der tages i forbindelse med Zombieløbet (herunder også af løbsdeltagere), til brug i forbindelse med bl.a. markedsføring, reklame, sociale meder mv.

Ideer til pakkeliste for Zombier:

 • Komplet zombiekostume
 • Tørre sko
 • Tørt tøj
 • Håndklæde
 • Vandflaske
 • Evt. din egen zombie makeup


Startlister for zombier offentliggøres via e-mail senest onsdag før Zombieløbet.

Se priser

 

Sådan laver du en sej Zombie Makeup

Hvis du har mod på at lægge din egen zombie make-up hjemmefra, eller vil lære lidt mere om hvordan det foregår kan du se vores guide herunder. 

 

 

Til Toppen